www.hostesebeograd.com promoterke / hostese / sve na jednom mestu www.hostesebeograd.com promoterke / hostese / sve na jednom mestu
Anja
S.


Zrenjanin

11 godina

170 cm
53 kg

O sebi:
Šoponjai Anja , rođena 23.2.1986., u Vršcu, gde završava osnovnu i srednju školu. 2005. upisuje Tehnički fakultet ‚‚ Mihajlo Pupin ‚‚ u Zrenjaninu. Smer dizajn tekstila i odece i projektovanje odece.Zavrsava ga sa prosekom 8.78 u roku, zatim odma upisujem master i druga je godina.

Tokom srednjoškolskog obrazovanja završila je kurs manekenstva u modnom studiju ‚‚ Flash‚‚ iz Beograda.


Ima iskustva sa promocijama . Radila je raznovrsne promocija dnevne i nocne na teritoriji Vršca, Zrenjanina, Novog Sada.
Snimala je reklamu za Hemofarm, koja se prikazuje na lokalnoj televiziji. Bila na bilbordu u Zr, gde i sada zivi. Bila model na tuning skupu. U decembru izlazim na naslovnu stranu „Vojvodjanskog magazina“


Bila je manekenka na par revija mode, uključujući i modne revije njenih kolega sa fakulteta , kao i za modni salon ‚‚ Sreća‚‚ iz Beograda.


Bavi se aerobikom već devet godina, pohadjala casove trbusnog plesa, bavi se izradom unikatnih haljina, bila promo lider agencije u Zr promo talent.

Visoka je 170cm i teška 53 kg. Veoma komunikativna osoba , koja lako stupa u kontakt sa ljudima . Ambiciozna i prilagodljiva , sa iskustvom u timskom radu.